De voorbereidingen voor de Moba Kippenren zijn alweer in volle gang. Hét hardloopevenement van Barneveld vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 april 2022 op het Raadhuisplein in Barneveld. Voor de kinderen is er dan het hardloopfestijn de Kuikenloop. De organisatie van de Kuikenloop is wederom in handen van de dames van de Ladies’ Circle uit Barneveld.

Ook dit jaar is kinderopvangorganisatie DOL FIJN hoofdsponsor van de Kuikenloop!

Kinderopvangorganisatie DOL FIJN biedt kinderen optimale ontwikkelingskansen in het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuteropvang en in de gastouderopvang. DOL Fijn werkt vanuit de visie ‘Samen met kinderen, ouders, gastouders en andere betrokkenen geven wij onze leefwereld vorm. Wij zijn nieuwsgierig en verkennen alle mogelijkheden. Met trots laten we zien dat wij betrouwbaar en krachtig zijn.’

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoefte van de deelnemers, zijn er drie leeftijdscategorieën:

  • 4 tot en met 6 jaar, rennen vijf minuten voor het goede doel over het Raadhuisplein.
  • 7 tot en met 9 jaar, rennen in 10 minuten zoveel mogelijk rondjes om het Raadhuisplein.
  • 10 tot en met 12 jaar, rennen in 15 minuten zoveel mogelijk rondjes om het Raadhuisplein.

Het maximaal aantal kinderen dat kan deelnemen is: 150.

Let op: op de dag zelf kunnen geen kinderen ingeschreven worden. Deelname is alleen mogelijk door vooraf in te schijven!

Het goede doel is dit jaar Kika en dan specifiek Walk for KiKa – Pieterpad Challenge door Raymond Duipmans.

Dit goede doel is een initiatief van de broer van een van onze Ladies waarvan haar dochter ongeneeslijk kanker heeft:

‘Lieve allemaal, mijn lieve broer heeft besloten om in mei mee te doen aan de Walk for KiKa. Hij moet in 2 dagen 81 km wandelen over het Pieterpad. Zijn doel is om minimaal € 8.100,- op te halen. Dit kan bijdragen aan het kunnen bekostigen van meer onderzoek en dus kennis en kunde om meer kinderen te kunnen genezen.

Helaas komt dit voor onze dochter (waarschijnlijk) niet meer op tijd maar wel voor alle kanjers en gezinnen in de toekomst❤️’