De voorbereidingen voor de Moba Kippenren zijn alweer in volle gang. Hét hardloopevenement van Barneveld vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 april 2023 op het Raadhuisplein in Barneveld. Voor de kinderen is er dan het hardloopfestijn de Kuikenloop. De organisatie van de Kuikenloop is wederom in handen van de dames van de Ladies’ Circle uit Barneveld.

Ook dit jaar is kinderopvangorganisatie DOL FIJN hoofdsponsor van de Kuikenloop!

Kinderopvangorganisatie DOL FIJN biedt kinderen optimale ontwikkelingskansen in het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuteropvang en in de gastouderopvang. DOL Fijn werkt vanuit de visie ‘Samen met kinderen, ouders, gastouders en andere betrokkenen geven wij onze leefwereld vorm. Wij zijn nieuwsgierig en verkennen alle mogelijkheden. Met trots laten we zien dat wij betrouwbaar en krachtig zijn.’

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoefte van de deelnemers, zijn er drie leeftijdscategorieën:

  • 4 tot en met 6 jaar, rennen 5 minuten voor het goede doel over het Raadhuisplein.
  • 7 tot en met 9 jaar, rennen in 10 minuten zoveel mogelijk rondjes om het Raadhuisplein.
  • 10 tot en met 12 jaar, rennen in 15 minuten zoveel mogelijk rondjes om het Raadhuisplein.

Het maximaal aantal kinderen dat kan deelnemen is: 150.

Let op: op de dag zelf kunnen geen kinderen ingeschreven worden. Deelname is alleen mogelijk door vooraf in te schijven!

Het goede doel is dit jaar Kinderhospice Binnenveld.

Ook wanneer een kind ernstig ziek is, gaat het leven ‘gewoon’ door… Kinderhospice Binnenveld is een huis, net als thuis, voor ernstig zieke kinderen. Een huis waar zieke kinderen korte óf langere tijd kunnen verblijven, waardoor ouders en het gezin even rustig op adem kunnen komen, terwijl de zorg voor hun kind in professionele handen is. De stichting Vrienden van Kinderhospice Binnenveld draagt bij aan het verlenen van de zorg, door middel van het verwerven van fondsen en middelen. Deze fondsen worden ingezet voor de zorg, zorgvernieuwingsprojecten en voor de aanschaf van materialen en speelgoed voor de kinderen. Ren jij mee voor Kinderhospice Binnenveld?