Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

De Moba Kippenren

De Kippenren Barneveld is onderdeel van de Stichting Marathon Barneveld en is opgericht door de Tafelronde 148 Barneveld. Al sinds de eerste editie in 2008 is het centrum van Barneveld het start en finish punt van dit hardloopevenement.

Voor elke loop liefhebber is de Moba Kippenren Barneveld een evenement om bij te zijn. Het parcours van de Kippenren is uniek door de afwisseling. Een parcours waarin de natuur van enerzijds het “paradijs” en anderzijds het dorp Barneveld een grote rol speelt. Waar de kwart marathon voornamelijk loopt over verharde wegen en onverharde paden, gaat de achtste marathon loopt enkel over verharde wegen. Gedeeltelijk lopen de twee afstanden paralel met elkaar.

Sinds 2012 is de Kuikenloop onderdeel van de Kippenren Barneveld. De Kuikenloop wordt georganiseerd door de Ladies’ Circle Barneveld. Deze loop is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en vindt plaats voor en rond het gemeentehuis.

Ronde Tafel Barneveld

Toen er vanuit de Tafelronde 148 Barneveld een idee kwam om een loopevenement te starten om geld in te zamelen voor een goed doel waren de verwachtingen hoog gespannen. Bij deze eerste editie waren er ruim 200 lopers. Dit smaakte natuurlijk naar meer en toen de 10e editie bereikt was stond het aantal lopers op ruim 1000 hardloop fanaten!

De Tafelronde verzorgt met 15 man dit evenement, gedeeltelijk in de voorbereiding en op de dag helpen ook hun partners mee om deze dag vlekkeloos te laten verlopen. Natuurlijk zijn wij blij met de steun die op die dag verkrijgen van verschillende kanten. De vrijwilligers op de waterposten, langs het parcours en natuurlijk de professionele hulp die vanuit Run2Day wordt geboden voor het bijhouden van tijden en begeleiding.

Adres

Kippenren Barneveld
Nieuwstraat 33
3771 AS Barneveld

Contactformulier

Bestuur Stichting Marathon Barneveld

De MOBA Kippenren Barneveld is onderdeel van de Stichting Marathon Barneveld en is opgericht door Tafelronde 148 Barneveld. De Stichting Marathon Barneveld heeft een ANBI status, nummer 8182.96.835